Nog wat kiekjes die opa en oma hebben gemaakt

Nog even nagenieten van wat leuke foto’s van het  bezoek van opa en oma.
Opa heeft een prachtige foto van ons viertal gemaakt, die opperbest in hun vel zitten hier in Wamena.
Jonathan en Jerusha hebben regelmatig nog een gevoelige buik, Jonathan na het ziek zijn eerder dit jaar, en Jerusha na haar recentelijke ziek zijn.
Het koelere weer doet ons allemaal goed, het ruimte huis, de ruimte tuin en de gezellige vriendschappen in Wamena ook.
De thuisscholing verloopt nog steeds goed, iets waar we heel dankbaar voor zijn.
JJ vliegt vijf dagen per week, vijf vluchten per dag. Het is intensief, maar fijn samenwerken met het AMA team in Wamena.

De tweede ibu hebben we 1,5 week geleden moeten laten gaan, ze kwam wel consequent opdagen ’s morgens, maar ging telkens weg op ongezette en onafgesproken tijden. Het is jammer om zoiets te moeten doen, maar het heeft veel rust gebracht in huis. Gelukkig stond pak Martinus, onze oude tuinman, de volgende dag op de stoep en die werkt sinds die dag twee dagen per week in de tuin.

Gisteren en vandaag zijn er drie van de vier kittens weggegeven, één aan ibu Mendia, één aan onze vriendin Yani en één aan onze vriendin Yorena.
We houden er eentje zelf.
Moeder Mittens is druk aan het scharrelen met de buurkat, dus wie weet hebben we over een paar maanden weer en nestje:-).
Naomi vindt het geweldig mensen blij te maken en blij te zien zijn met een kitten, dus die lijkt het wel wat, binnenkort weer een nestje.

dsc_6230 dsc_6245 dsc_6249 dsc_6254 dsc_6261 dsc_6263

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.