Kleur in je leven

Het is grappig om te zien hoe onze kinderen gewend zijn aan hun ‘kleurrijke/kleur liefhebbende’ moeder.
AMA had dit huis net geverfd, in neutrale kleuren.
Aangezien ik het druk genoeg heb met de thuisscholing, en iedereen van eten en drinken te voorzien, denk ik niet dat dit huis dit keer veel kleurige muren gaat krijgen.
De kinderen vonden het zo kaal!
Inmiddels hangen overal door het huis gezellige lijsten met spreuken, kaarsenhouders etc. Onze buurtjes in Sentani verkochten deze lijsten, en ik dacht ‘dat is gezellig voor in dat ruime huis.’
Nu deze dingen her en der ophangen was een reactie van een van de kids letterlijk ‘kijk, dat is beter/that’s more like it:)’

Ook had ik van iemand voor een habbekrats een rotan set overgenomen voor op de veranda. Het zag er een beetje aftands uit. En niet kleurrijk:-).
Daar hebben we gisteren met spuitbussen verf, verandering in gebracht, en nu is het helemaal onze veranda geworden.
Ik bedacht pas toen ik klaar was met spuiten dat een voor en na foto leuk zou zijn geweest.
Terwijl de kids en ik aan het spuiten waren, waren andere kids aan het stoepkrijten. Ik word altijd vrolijk van deze creaties.
Broers Gambal, Roy en Edo weten de weg goed te vinden naar ons huis. We zijn blij dat Jonathans vriendschap met deze drie broers onverminderd doorgaat, ondanks dat we een jaar zijn weggeweest. Gambal en Edo hebben ook lekker mee geverfd. Iedereen vond het een feestje de meubels te zien opfleuren.

Gisteren heeft de crème muur langs de trap, waar dagelijks ettelijke keren vieze handen en voeten langs gaan, een kleurtje gekregen.
Onze buurtjes in Sentani hadden nog wat verf over, en die had ik meegenomen.
Het was ruimschoots genoeg voor deze muur.
Zij zijn gisteren vertrokken uit Papua, voor een nieuwe uitdaging met Transavia. Nu staan er overal in het huis verspreid, gezellige dingen uit hun huis.

Dan nog twee foto’s vanuit het keukenraam genomen. Als je goed kijkt, zie je de Pilatus Porter die JJ vliegt, er op.
Er zijn meerdere Pilatus Porters die vanuit Wamena vliegen, en we gaan al meer herkennen wat JJ’s landing stijl is, en wat de stijl van sommige anderen is.
We horen en zien niet alleen Porters of Caravans aankomen en vertrekken, maar ook Boeings en Hercules vliegtuigen. Die geven wat meer herrie zullen we maar zeggen:).

photo-5 photo-4 photo-3 photo-2 photo-1

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.